Workshop 10 oktober 2021

Aangezien de aanmeldingen voor deze workshop, tot nu toe, alleen bestond uit mensen met een voorkeur voor een zoommeeting, houden we het daarbij.
Dus 10 oktober van 10 tot ongeveer 12.30 uur zien we Annick van Damme met de

Kleine Arcana  van de Crowley.
Dit is een vervolg op onze workshop van 11 april waar de grote arcana werden behandeld, maar kan uiteraard ook zonder de vorige workshop te hebben bijgewoond, gevolgd worden.
De kleine arcana worden besproken in relatie tot de kabbalistische levensboom.
We gaan de typische kenmerken van kleine arcana nader bekijken: naam, kleuren, getal, planeten, astrologische correspondenties.

Niet iedereen heeft zin om de Crowley tarot tot in detail te bestuderen. De overvloed aan associaties en symboliek fascineert, maar schrikt ook af. Als tarotist kan je ervoor kiezen om ideeën die in de Crowley tarot voorkomen te integreren in je interpretatie van de Waite tarot.
Het Boek van Thoth maakt je wijzer!

Ook deze workshop is dit keer gratis voor al onze aspirant- en leden.
Niet leden kunnen ook mee doen maar daar komt dan wel een prijskaartje aan.

Wil je mee doen stuur dan je opgave ( als je dat nog niet gedaan hebt )
naar info@tarotberoepsvereniging.nl

Een paar dagen voor de tijd ontvang je van mij een link voor de zoommeeting.