Workshop

In het najaar:

webinar georganiseerd door de Tarot Beroepsvereniging Nederland.


Zoals jullie gewend zijn wordt er dit najaar ook weer een webinar georganiseerd door de Tarot Beroepsvereniging Nederland.
Op zondag 1 oktober 2023 van 10.30 tot 12 uur is er een zoom webinar deze wordt gegeven door Annick van Damme.

Het onderwerp van deze webinar is:
De kabbalistische levensboom en de relatie met tarot.

Hier wat meer informatie over de webinar:
Tarot is een eclectisch, esoterisch instrument waarin ideeën uit verschillende westerse spirituele tradities zijn verwerkt.
Als je kijkt naar de beeldtaal in de tarot zie je verwijzingen naar de kabbalistische levensboom.
Meer weten over de structuur van de kabbalistische levensboom en de associaties tussen de tarotkaarten en de levensboom is belangrijk om de kennis verborgen in de tarot te ontrafelen.
In het webinar vertelt Annick Van Damme je hoe je de kabbalistische levensboom kunt gebruiken als schema om tarotkaarten met elkaar te verbinden en hierbij tot verrassende inzichten kunt komen.
Verwacht geen uitgebreide theoretische uitleg over de hermetische kabbala. Annick legt uit wat je over de kabbalistische levensboom moet weten om esoterische tarotspellen zoals die van Waite en Crowley beter te begrijpen. Naast tips die je helpen om de symboliek te begrijpen, geeft ze verschillende suggesties die toepasbaar zijn bij het interpreteren van kaartleggingen.
Ga net als de Dwaas op reis door de kabbalistische werelden en bekijk de tarot vanuit een ander perspectief.

Wil je mee doen, geef je nu al op via info@tarotberoepsvereniging.nl  Op zich is het nog ver weg dus een grote kans dat er op deze zondag morgen nog geen afspraak in je agenda staat. En in de vakantieperiode denk je er ook niet aan.

Voor leden is deze webinar gratis.
Voor aspirant-leden zijn de kosten € 15,00 dit bedrag dient uiterlijk 23 september 2023 op onze IBAN nr. NL71 INGB 0006 8097 91
t.n.v. Tarot Beroepsvereniging Nederland te Hengelo te zijn overgemaakt.
U krijgt hier GEEN rekening voor. Dus zelf regelen.
Niet leden kunnen ook deelnemen aan deze webinar dan zijn de kosten 
€ 40,00

Let wel; Het is niet mogelijk om op een later tijdstip deze webinar nog eens te bekijken.

 

 

 Routebeschrijving  Centrum Een & Al, Mozartlaan 25f, 1217 CM Hilversum.
LET OP
 op zondag wordt de achteringang gebruikt dan is het adres Catharina van Renneslaan 8-20

Openbaar Vervoer.

Brainlux is eenvoudig te bereiken via het openbaar vervoer. Vanaf station Hilversum ( uitgang centrum, links staan de bussen)  neemt u de bus 105 van Connexxion. U stapt uit bij de halte Wisseloordlaan. U gaat de Wisseloordlaan in. Loop rechtdoor op de Wisseloordlaan en ga bij de T-splitsing linksaf (Mozartlaan).
De ingang is na 100 meter aan uw linkerzijde. Deze wandeling duurt ongeveer 6 minuten.
De ingang van Centrum Eén & Al is na 100 meter aan uw linkerzijde. Bij binnenkomst neemt u de trap naar beneden gaat u links de gang in.
Lijn 105
Heen: vertrekt o.a. om 10.21 uur ( zondag morgen EEN keer per uur!!!)
vanaf station Hilversum en komt om 10.26 aan op de halte Wisseloordlaan. Hierna 6 min lopen.
Terug : vertrek o.a. om 16.25 uur aankomst Station 16.35 uur ( Zondag middag elk half uur)

Eigen vervoer.


Vanuit de richting Utrecht Route via A  27:
Neem de afrit Hilversum (afslag 33). Bij de eerste stoplichten gaat u linksaf
(Ring Zuid, Diependaalselaan). Volg de bordjes 'Ring
' over bijna 4 kilometer. Volg de borden Ring West richting Bussum.
Blijf de Ring volgen. Bij de derde stoplichten gaat u linksaf richting 's Gravenland ('s Gravelandseweg). Neem de eerste weg
rechts (Wisseloordlaan). Ga rechtdoor op de Wisseloordlaan en bij de T
-splitsing links af (Mozartlaan). De ingang van Centrum Eén & Al is na 100 meter aan uw linkerzijde. Bij binnenkomst neemt u de trap naar beneden. Links, aan het einde van de gang vindt u Centrum Eén & Al en BrainLux.


of:
Route via A 2:
Neem de afslag Hilversum/Vinkeveen (N201). Aan het einde van de afslag gaat u bij het verkeerslicht linksaf  richting Hilversum (N201). Deze weg rijdt u steeds rechtdoor tot u aan uw rechterhand een vestiging (na ± 15 km) van Intratuin ziet. Ga hierna linksaf (richting 's Graveland). Volg deze weg (Zuidereinde) tot de stoplichten. Ga rechtsaf richting Hilversum (Leeuwenlaan, deze gaat na de bocht over in de 's Gravelandseweg). Neem de 5e straat links (Wisseloordlaan).
Ga rechtdoor op de Wisseloordlaan en bij de Tsplitsing (t.o. basisschool) links af (Mozartlaan). De ingang van Centrum Eén & Al is na 100 meter aan uw linkerzijde. Bij binnenkomst neemt u de trap naar beneden. Links, aan het einde van de gang vindt u Centrum Eén & Al en BrainLux.

Vanuit de richting Amersfoort
Route via A 1:  Neem de afrit Laren/Hilversum
Noord/Media Park (Afslag 9). Aan het einde van de afslag gaat u bij de
stoplichten linksaf, richting Hilversum/Media Park (N525). Deze weg rijdt u alsmaar rechtdoor tot een kruispunt met stoplichten.
Ga rechtsaf richting Bussum/Loosdrecht. U rijdt nu op de Johannes Geradtsweg. Ga bij de het kruispunt rechtdoor. U rijdt over het viaduct over de Insulindelaan. U ziet rechts het Mediapark, blijf de weg rechtdoor vervolgen. Na een scherpe bocht naar links (voorbij de watertoren die u links van u ziet) gaat u bij de eerstvolgende stoplichten rechtsaf richting 's Gravenland ('s Gravelandseweg). Neem de eerste straat rechts (Wisseloordlaan). Ga rechtdoor op de Wisseloordlaan en bij de T
-splitsing (t.o. basisschool) links af (Mozartlaan). De ingang van Centrum Eén & Al is na 100
meter aan uw linkerzijde. Bij binnenkomst neemt u de trap naar beneden. Links, aan het einde van de gang vindt u Centrum Eén & Al en BrainLux.

Vanuit de richting Amsterdam
Route via A 1:
Neem de afrit Hilversum Noord / Laren (Afslag 9). ). Aan het einde van de afslag gaat u bij de stoplichten linksaf, richting Hilversum/Media Park (N525). Deze weg rijdt u alsmaar rechtdoor tot een kruispunt met stoplichten. Ga rechtsaf richting Bussum/Loosdrecht. U rijdt nu op de Johannes Geradtsweg. Ga bij de het kruispunt rechtdoor. U rijdt over het viaduct over de Insulindelaan. U ziet rechts het Mediapark, blijf de weg rechtdoor vervolgen. Na een scherpe bocht naar links (voorbij de watertoren die ulinks van u ziet) gaat u bij de eerstvolgende stoplichten rechtsaf richting 's Gravenland ('s Gravelandseweg). Neem de eerste straat rechts (Wisseloordlaan). Ga rechtdoor op de Wisseloordlaan en bij de T-splitsing (t.o. basisschool) links af (Mozartlaan).
De ingang van Centrum Eén & Al is na 100 meter aan uw linkerzijde. Bij binnenkomst neemt u de trap naar beneden. Links, aan het einde van de gang vindt u Centrum Eén & Al en BrainLux.

Parkeergelegenheid
Uw auto kunt u parkeren op verschillende plekken op het terrein.
Wanneer u het terrein oprijdt worden er op de borden parkeergelegenheden aangegeven.